Over NU

Bar|Restaurant NU Nautilus is het beste te omschrijven als één grote gezellige woonkamer. Het interieur geeft een gezellige warme sfeer. In de zomer geeft het prachtige uitzicht, met als hoogtepunt de zonsondergang, een perfect uitzicht over de Maas.

Door de grote diversiteit aan gasten en de combinatie van borrelen en dineren hangt er een ongedwongen sfeer alsof er altijd één grote vriendengroep aanwezig is.

Sfeer

Over NU

De gastheer Bob Houben zorgt samen met zijn enthousiaste team dat iedere gast zich thuis voelt. Het keuken team onder leiding van Thomas de Roeper verzorgen heerlijke gerechten en ook voor de borrelaar is er een heerlijke kaart.

TEAM

Over NU

Gelegen in de voorstad van Roermond op slecht enkele minuten loopafstand van het centrum ligt Bar|Restaurant NU Nautilus. Door het prachtige uitzicht over de Maas en de Jachthaven is alleen al het uitzicht de moeite waard.

Locatie

Over NU

Bar|Restaurant NU Nautilus heeft iets unieks: de combinatie van borrelen en dineren. Bij ons kunt u terecht voor een lekker glaasje wijn, een costume made gin tonic, een goed glas wijn en dat alles in combinatie met een heerlijke hapje uit de keuken.

Aansluitend kunt u lekker blijven om nog eventjes de kaart in te kijken en een van de vele heerlijke gerechten te bestellen. De kaart is een mooie doorsnee waar voor iedereen wel iets lekkers op te vinden is van saté en een hamburger tot Rib Eye en een pasta met scampi’s en kreeft.

Keuken

~ NU NAUTILUS ~

EVENEMENTEN Time to celebrate!

Bij Bar/Restaurant NU Nautilus is het ook mogelijk om een (bedrijfs-)feest of borrel te organiseren. Zowel voor een intieme borrel tot een uitgebreid feest kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen voor iedereen een op maat gemaakte offerte. Zodat u en wij er zeker van zijn dat uw feest ook echt úw feest wordt.

X

Vraag een offerte aan door een email te sturen naar info@nunautilus.nl

CONTACT

Maasboulevard 2
6041 LX
Roermond
~
+31 (0)475 - 853043
info@nunautilus.nl
~
maandag
Gesloten

di t/m vr
17:00 ~ 23:00

za & zo
15:00 ~ 23:00

Reserveren kan tot minimaal 48u van te voren. De reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging ontvangen heeft.

Reserveren

This will be replaced with the Google Map.