Over NU

Bar|Restaurant NU Nautilus is het beste te omschrijven als één grote gezellige woonkamer. Het interieur geeft een gezellige warme sfeer. In de zomer geeft het prachtige uitzicht, met als hoogtepunt de zonsondergang, een perfect uitzicht over de Maas.

Door de grote diversiteit aan gasten en de combinatie van borrelen en dineren hangt er een ongedwongen sfeer alsof er altijd één grote vriendengroep aanwezig is.

Sfeer

Over NU

De gastheren Bob Houben en Michiel Schlatmann samen met hun enthousiaste team zorgen dat iedere gast zich thuis voelt. Het keuken team onder leiding van Michel de Vink verzorgen heerlijke gerechten en ook voor de borrelaar is er een heerlijke kaart.

TEAM

Over NU

Gelegen in de voorstad van Roermond op slecht enkele minuten loopafstand van het centrum ligt Bar|Restaurant NU Nautilus. Door het prachtige uitzicht over de Maas en de Jachthaven is alleen al het uitzicht de moeite waard.

Locatie

Over NU

Bar|Restaurant NU Nautilus heeft iets unieks: de combinatie van borrelen en dineren. Bij ons kunt u terecht voor een lekker glaasje wijn, een costume made gin tonic, een goed glas wijn en dat alles in combinatie met een heerlijke hapje uit de keuken.

Aansluitend kunt u lekker blijven om nog eventjes de kaart in te kijken en een van de vele heerlijke gerechten te bestellen. De kaart is een mooie doorsnee waar voor iedereen wel iets lekkers op te vinden is van saté en een hamburger tot Rib Eye en een pasta met scampi’s en kreeft.

Keuken

~ NU NAUTILUS ~

EVENEMENTEN Time to celebrate!

Bij Bar/Restaurant NU Nautilus is het ook mogelijk om een (bedrijfs-)feest of borrel te organiseren. Zowel voor een intieme borrel tot een uitgebreid feest kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen voor iedereen een op maat gemaakte offerte. Zodat u en wij er zeker van zijn dat uw feest ook echt úw feest wordt.

X

>>>

AGENDA 2017 - 2018

 • Kweijelaovend

  Het jaarlijkse smartlappenfestijn van Roermond. Zing en feest mee!
  Met Matti Boegatti

  24-11-2017

  Afterwork Lurk

  Een heerlijk begin van je weekend! Kom je een dansje wagen?
  Met Dirty Shades

  01-12-2017

  Lazy sunday

  Een zondag zonder zorgen. Sluit je het weekend in stijl met ons af?
  Met Suprise act Pronto

  17-12-2017

  1e Kerstdag

  RESERVEER NU!
  Een heerlijk kerstdiner voor jong en oud! Het feest kan beginnen!

  25-12-2017

  2e Kerstdag

  RESERVEER NU!
  Ook op tweede Kerstdag zijn we geopend voor die winterse gezelligheid.

  26-12-2017

  NU JAOR

  THE GREAT GATSBY EDITION
  We knallen het nieuwe jaar op een extra chique manier in...
  Gatsby style!

  31-12-2017 ~ 20:00-03:00

  Cafe biej Hoober

  Het gezelligste nieuwjaarscafe van Roermond met Houben senior en zijn kameraden aan de tap. Een spektakel om niet te missen!

  01-01-2018

CONTACT

Maasboulevard 2
6041 LX
Roermond
~
+31 (0)475 - 853043
info@nunautilus.nl
~
Geopend van
woe t/m vrij
17:00 ~ 00:00

zat & zon
12:00 ~ 00:00

This will be replaced with the Google Map.